Julafton

Publicerad 2012-12-25 17:15:05 i Livet Självporträtt

Ursäkta uppehållet! Har haft fullt upp.
 
Jag hoppas att ni alla hade en jättefin jul!
 
Jag öppnade julklappar som innehöll världens finaste skinnjacka från Zara (från mamma och pappa), pyjamas & lite annat från Gina Tricot (mormor & morfar), parfym Clean Rain (faster och kusiner), trådlös fjärrutlösare till kameran (bror), Spotify Premium (pojkvän), BikBok-presentkort (mormor & morfar), ridbyxor (farmor & farfar) och underkläder (pojkvän). Jag är såå tacksam! Det är mycket mer än jag önskade mig.
Bilder kommer snart!
 
Såhär såg jag ut:
 
Byxor H&M // Skjorta Vero Moda // Armband Snö of Sweden

Headers?

Publicerad 2012-12-17 11:13:25 i Livet

Funderar på att börja göra gratis headers för bloggar så fort det lugnar ner sig lite med skolarbetet, ev. även kodning framöver.

Skulle det vara av intresse? Kan ladda upp lite exempel i eftermiddag.

15 dec 2012

Publicerad 2012-12-15 09:50:00 i Inspiration Livet

Godmorgon! Vad roligt att ni tittar in här trots att jag ligger lågt på uppdateringsfronten. Nu på förmiddagen ska jag in till stan för lite julklappsshopping (PS: vad ger man en pojkvän som inte önskar sig något?!?!) och på eftermiddagen anordnar Ungdomssektionen (där jag är vice ordförande) på min ryttarförening en vinterritt plus filmkväll, ska bli mysigt!
 
 
Här är för övrigt världens snyggaste kvinna:
 

Smile and let the whole world wonder why

Publicerad 2012-12-15 06:34:00 i Inspiration Livet

 
.. jag har vunnit ett jättefint julkit genom fina Linn Herbertssons blogg i samarbete med Swedbank och MasterCard! Jättespännande, har ingen aning om vad det kan innehålla.
 
 
Smile and let the whole world wonder why
 

Har ni gjort det någon gång? Gått runt med ett stort fett leende på läpparna? Folk tittar. Folk undrar. En del ler tillbaka. Varför är hon glad? Vad har hänt? ... precis som att det är något annorlunda i att vara glad. Jag kommer  aldrig förstå hur folk kan se förvånade ut av ett leende.
 
SMILE!

12 dec 2012

Publicerad 2012-12-12 21:06:56 i Livet Självporträtt

Imorse var jag Pippi Långstrump! Blev senare Guldlock.
 
 
Och såhär såg det ut utanför stallet imorse, tagna med mobil. Ganska fint. Så vansinnigt kallt dock!! Ansiktet domnade typ bort..
 
 

Dog lite..

Publicerad 2012-12-11 23:32:13 i Inspiration Mode Wanted

..när jag såg den här fantastiska skapelsen av Alexander McQueen bäras av Amanda Seyfried på Les Misérables-premiären i New York. Den är helt perfekt. Kan inte sluta titta på den!!!
Alltså shit. Tänk att få bära en Alexander McQueen någon gång i livet...
 
Källa: Fashion Gone Rogue

11 dec 2012

Publicerad 2012-12-11 11:03:33 i Livet Självporträtt

Sitter för tillfället på en föreläsning, tema Våld. Jätteintressant faktiskt. Har efter lunch ännu en föreläsning, om Kriminalitet som livsstil, den längtar jag lite till faktiskt, verkar spännande. Måste bestämma mig för vilket tema jag vill skriva paper på, hmm. SÅ svårt att bestämma sig!!
 
Idag får Quinto vila, och Lupin har fått en liten sjukhage så hon kan äntligen få vara utomhus! Känns så elakt att ha dem på boxvila men ibland har man inte så mycket val... Speciellt med all den energi som den hästen besitter. Det märks att hon börjar bli frisk, bandaget måste bytas varje dag pga att hon rör på sig så mycket...
 

09 dec 2012

Publicerad 2012-12-09 19:27:00 i Livet Modell Självporträtt

Jag har haft en underbar helg med min finaste. Nu på kvällen skulle jag iväg på hoppträning men vi vände efter ett par kilometer pga snöovädret.. Hade varit mindre kul med en häst i diket. Nu är det snart Solsidan!
 
Två bilder på stylingen från en visning jag gick i våras. Med peruk!
 

07 dec 2012

Publicerad 2012-12-07 10:53:54 i Fotografi Livet

Ska strax gå till bussen för att dra till Lund, därefter ska jag hem till min älskade pojke som jag inte har träffat på två veckor! Så underbart. Därmed blir det lite bloggvila fram tills söndag ;). Puss på er!
 
 

Zeke

Publicerad 2012-12-05 21:18:13 i Fotografi Hundar

Två analoga bilder på min ena hund! En sexårig dvärgschnauzer, Zeke heter han. Importerad från Singapore!
 
 

05 dec 2012

Publicerad 2012-12-05 12:06:00 i Hästar Livet

Sitter på tåget hem från en föreläsning, snön bara vräker ner! Inga förseningar för tågen än i alla fall, får se hur länge det håller i sig..

Ikväll ska jag hoppträna Quinto i Ballingslöv, har ett nytt bett som jag ska testa på honom (likadant som han alltid har hoppats på tidigare), ett Nathe Flippanbett. Fick beställa det från Belgien då det inte fanns några tvådelade i Sverige, hmm. Kan ta en bild på det senare!

P3 Guld

Publicerad 2012-12-04 17:27:00 i Musik

Nomineringarna till P3 Guld har publicerats! Nedan ser ni ett urval av mina favoriter... Vilka är era?

ÅRETS POP

El Perro Del Mar
Ikons
Jonas Lundqvist
Niki & The Dove
Taken By Trees

ÅRETS LÅT

Dansa pausa - Panetoz 
Euphoria - Loreen
Hungry hearts - Nause 
I love it - Icona Pop Musik
Some die young - Laleh

ÅRETS NYKOMLING

Alina Devecerski
Icona Pop
Lilla Sällskapet 
Linnea Henriksson
Norlie & KKV

ÅRETS GRUPP

First Aid Kit
Kent 
Lorentz & Sakarias
Mando Diao 
Swedish House Mafia

Tryck här för att se alla nomineringarna samt rösta!

Emporia

Publicerad 2012-12-03 23:51:00 i Livet Självporträtt

Åkte till det nybyggda shoppingcentrat Emporia utanför Malmö idag, hade tänkt leta julklappar men hittade ingenting tyvärr. Fina affärer fanns där i alla fall! Väldigt amerikanskt. Jag ville i och för sig ta med mig varenda plagg från Acne, Tiger och Filippa K men är man fattig student så är man.. hehe
 

Snö? Nej tack

Publicerad 2012-12-02 08:43:00 i Hästar Livet

Suck, snön har anlänt till Skåneland. Och nej, jag är inget fan av snön av den anledningen att jag har hästar. Visst, det är jättefint med vinterlandskap. Men oavsett om det är minus femton grader eller nollgradigt och snön faller horisontellt - så måste hästarna tas hand om lika mycket, om inte mer, som på somrarna. Det funkar inte med "usch vilken storm det är, idag stannar jag inne och tittar på film!". Jag erkänner att det är mysigt med långa vinterritter i snön men man fryser precis lika mycket om fötterna ändå oavsett om man tar på sig så mycket tills man blir så orörlig att man knappt kommer upp på hästen. Hästarna får snöstyltor under tassarna. Och jag avskyr att frysa. Och ridhus kan vara det kallaste som finns.
 
För att inte låta så negativ kan jag nämna en positiv sak med snön - de blir inte leriga när de rullar sig! (Dvs, tills snön smälter och geggan kommer).
 
Det hade inte varit helt fel att göra som storebror Zetterman - flyga med hästarna till Mexico över vintern (kära Tomten, att köra ner hästarna till sydligare breddgrader hade funkat minst lika bra. Eller kära Vädergud, varför inte skippa snön i Skåne helt? Ni kan väl förhandla om det. Tack på förhand, mvh gnällig tjej).
 
Passande nog så hittar jag ingen mysig vinterbild, så ni får en på mig och Lupin från maj i år. Tyvärr avslöjar ju kvinnan i bakgrunden att det var väldigt blåsigt och kallt just den dagen - men det ser somrigt ut.
 

Första december

Publicerad 2012-12-01 10:27:00 i Livet

Vart tar tiden vägen? Det känns som om det var sommar förra veckan. Men nej, det är tydligen bara tjugofyra dagar till jul. Börjar nästan få ångest, jag fyller ju snart 19. Jag vill inte bli gammal... 
 
Amorina, min första häst som jag fick när jag fyllde 15 år. Hon såldes i maj detta året till två lyckliga systrar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv